Nieuws

13-08-2023 – Eerste 200 reviews met een gemiddelde beoordeling van een 9,7
Wij bedanken onze klanten die de moeite hebben genomen om een review achter te laten bij WebwinkelKeur. En wat zijn we trots dat het gemiddelde beoordelingscijfer maar liefst een 9,7 is!
We blijven streven naar perfectie!

28-06-2023 – ISO certificaat opnieuw voor 3 jaar verlengd
De ISO auditors hebben het Kwaliteits Management Systeem van Ragy beoordeeld en zonder bevindingen, of aanbevelingen besloten het certificaat met 3 jaar te verlengen!

15-03-2023 – Aanmelding bij WebwinkelKeur
Sinds 15-03-2023 is Ragy door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Ragy voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.
We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Ragy onderstreept.
Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.
Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Ragy te kopen.